Csókavár

C# loves AI art

9 éve töltöm a decembereket Advent of Code problémák megoldásával, már egész szép repositoryt készítettem hozzá Githubon. Sajnos elszakadtam a C# fejlesztéstől az évek során, így ez az egyetlen esélyem, hogy normális programozási nyelv közelébe jussak. Bár mindig reménykedem, hogy talán a következő helyen... de valahogy állandóan ez a python-django vonal jut... Hogy ez kinek jó, nem tudom.

De visszakanyarodva a témához... Egész jó feladatok voltak a vége felé. 21-én kifejezetten sokat gondolkodtam és a 24-ei is kiemelkedett a mezőnyből. Idén kicsit újítottam a tálaláson és a kódok mellé pár soros leírás is készült, valamint a Bing Image Creatornak hála minden napra egy illusztráció is. Egészen új világot nyit meg ez az AI generált kép dolog, végre mindenhez készíthetek valami eredetit.

Az aoc.csokavar.hu oldalon gyönyörködhetünk az eredményben. Kb 2000 sor kód és nagyjából 20 másodperc alatt le is fut az egész. Persze elég sokáig tartott ide eljutni, egy-két problémánál a többiek megoldása olyan elegáns volt, hogy inkább lecseréltem az enyémet arra. És hát rengeteg idő elmegy azzal, hogy rövid is legyen, de a sorok se legyenek túl hosszúak, meg valahogy mégis érthető legyen az egész. Az idei olyan jól sikerült, hogy a közösségi és a szervezők által összeállított ajánlóba is bekerült.